Класичний рецепт борщу передбачає, що в каструлю першою відправиться капуста, адже та вариться найдовше. Вже після капусти йде картопля і солодкий перець. Ну, і фінальний гастрономічний штрих – морква з цибулею після пасерування і заправки томатною пастою, і кислуватий буряк.3 жовт. 2021 р.
Коли треба кидати капусту в борщ?
Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який. Кеш
Що входить в український борщ?
БорщРедагувати
Червоний борщ зі сметаною та кропом. | |
---|---|
Тип | Заправна перша страва |
Час приготування | 2 години 0 хв. — 5 годин 0 хв. |
Зазвичай використовувані компоненти | Буряк, капуста, солодкий перець, картопля, квасоля, морква, цибуля, м'ясо, томати, зелень, прянощі, часник, сметана, сіль |
Схожі страви | Капусняк |
Що потрібно зробити щоб борщ був червоний?
Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.
Що спочатку кладуть у борщ – картоплю чи капусту: …
Якщо ж ви готуєте борщ зі старої капусти, то за класичним рецептом її потрібно кидати в борщ першою. У іншому випадку у вас вийде не український …