Основний, класичний набір прянощів для консервування огірків: хрін, кріп, часник, листя смородини, вишні, горіха та дуба. Також додають селеру, петрушку, кріп. У рецепти консервування огірків можуть входити базилік, м'ята, майоран, материнка, естрагон, лавровий лист, гострий червоний перець.
Що потрібно для засолки огірків?
Інгредієнти:
- огірки грунтові, або весняні дрібні, або будь-які що є — 500-700 г
- цукор — 1 ст. л.
- сіль — 1 ст. л.
- олія — 1 ст. л.
- кріп — 1 пучок
- часник — 3-4 зубчики
- оцет — 2 ст. л.
Якою водою краще заливати малосольні огірки?
Спосіб приготування: Зверху викласти менші огірки. Потім накрити їх листочками хрону, вишні та смородини. Додати часник, перець, лавровий лист, сіль. Залити холодною очищеною водою.
Скільки треба солі на 3 літрову банку квашених огірків?
Інгредієнти: огірки (скільки поміститься в трилітрову банку); 5 зубчиків часнику; 3 столових ложки солі; невеликий пучок і 1-2 парасольки кропу; вода.
Що потрібно зробити щоб огірки хрустіли – що …
Головними компонентами при засолюванні огірків є: кріп, хрін, часник, листя чорної смородини, листя дуба, петрушка, селера, черемша, гірчиця в зернах, лавровий лист. Спеції в кількості не …