Що має бути на столі молоді?

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.

Коронна страва заходу — великий торт, який можна прикрасити блискітками, живими квітами, фігурками з мастики тощо. столі також повинні бути та інші частування: фрукти, капкейки, тістечка та ін. Жодне весілля не обходиться без алкоголю: шампанського, горілки, коньяку, вина тощо.

Весільне меню на людину

  • салати – до 250 грам на людину;
  • холодні закуски (нарізки м'яса та сиру, овочі) – до 400 грам/людина;
  • гарячі закуски (жульєни, фаршировані баклажани та інше) – 100 г / людина;
  • гаряча основна страва, м'ясо або риба – 250 грам, гарнір – 150 грам/людина;

Приклад меню страв на весілля

  • Асорті (м'ясне, овочеве, сирне)
  • Трубочки з шинки з огірком
  • Фаршировані баклажани
  • Млинці з ікрою
  • Бутерброди (з рулядою, с/к ковбасою)
  • Салат з філе курчати та "Грецька"