Соління та маринади (овочі, гриби); Бутерброди, канапе, тарталетки; напої (вино, соки, компот, мінеральна вода); Десерт (торт, морозиво, желе).
Як відомо, меню на новорічний стіл включає в себе закуски, салати, гаряча страва, гарнір, різні напої, фрукти і, звичайно ж, десерти. Без них уявити Новий рік просто неможливо.
Це, як правило, консерви, крупи та/або паста, горіхи, ікра та напої. …
- Яйця – це продукт, з яким можна приготувати безліч святкових салатів та закусок. …
- Майонез чи сметана – невід'ємна складова новорічних страв. …
- Сир. …
- Свіжі овочі: помідори, огірки, морква, цибуля, часник, буряк, картопля.
Чим здивувати гостей за святковим столом – 3 варіанти меню
- Овочеві канапе (моцарела з томатами чері, оливки та маслини з сиром фета, грецьке канапе)
- Гуакамоле на тості з житнього хліба чи сирно-крабові кульки на крекері
- Сирна тарілка або асорті сирів з медом та горіхами
- Баклажанові рулетики з горіховою начинкою