Як правильно готувати салат олів є?
Олів'є класичний або "радянський"
- Картоплю і моркву зварити "в мундирах". Зварити яйця.
- Тим часом ковбасу і огірки нарізати дрібними кубиками.
- Готові овочі та яйця почистити та також нарізати кубиками.
- Дрібно нарізати цибулю.
- Всі інгредієнти змішати, додати горошок і заправити майонезом.
- Прикрасити зеленню.
Що не так з Олів є?
Помилки в готуванні "Олів'є", які ніколи не допускають хороші кулінари
- Не використовуйте тільки майонез. …
- Заправляйте перед подачею на стіл. …
- Ковбасу краще замінити вареним м'ясом. …
- Не варто використовувати забагато картоплі. …
- Багато хто вважає, що чим більше горошку в "Олів'є", тим краще. …
- На яйцях можна не економити.
Що входить в салат олів є?
Рецепт класичного олів'є Для приготування цього салату вам знадобляться такі інгредієнти: картопля (5 штук), морква (2 великі), консервований горошок (1 банка), солоні та мариновані огірки (4-5 шт.), яйця (6 шт.), цибуля (1 шт.), зелень, майонез, ковбаса молочна (300 – 400 г).
Салат «Олів’є»: 5 рецептів головної страви …