Що можна поставити на фуршетний стіл?

На шпажки можна насадити готові морепродукти (креветки, мідії, шматочки кальмарів), м'ясо (готову курку, бекон, шинку, ковбаски), овочі (цибуля, картопля, оливки). М'ясо, морепродукти, овочі можна посмажити у клярі. Найпростіший спосіб приготувати кляр – змішати борошно, яєчний жовток та воду.

Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

При сервіруванні столу необхідно дотримуватися наступних правил:

  1. По обидва боки столу встановіть стосами по 6-10 штук тарілки, відстань між ними повинна становити не більше 1,5-2 м.
  2. Для розміщення фужерів існує кілька варіантів – "в два ряди", "групами", "змійкою", "ялинкою".

Фуршетне меню Особливість фуршетного меню великий вибір закусок, холодних і гарячих, різноманітні канапе на шпажках, тарталетки, рулетики, різного роду нарізки, а також профітролі, пудинги, муси з фруктів та ін..