Що можна приготувати з гарбуза

Що робити з гарбуза?

З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.

Як краще приготувати гарбуз?

Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.

Що можна приготувати з гарбуза солодкого?

Що приготувати з гарбуза: 4 рецепта апетитних страв

  • Солодкі страви з гарбуза – ніжний гарбузовий пиріг
  • Страви з гарбуза на сковороді – золотисті деруни
  • Незвичайні страви з гарбуза – крем-суп з сухариками
  • Прості страви з гарбуза в духовці – запіканка з картоплею і сиром

Кеш

Гарбуз: 37 рецептів / Авторська кухня / Кукорама — смачні …
Ікра з гарбуза, від якої все в захваті! Заготовки на зиму, консервація. Консервація, Овочева консервація, Блоґ ім. pokanevich. Швидкість приготування: Швидко (до 1 години) Складність приготування …