Що можна використовувати замість оцту при маринуванні

Використовують господині й ацетилсаліцилову кислоту замість оцту. Тут важливо пам'ятати, що це потрібно робити тільки коли перший розсіл з огірків злитий. На трилітрову банку потрібно брати три пігулки аспірину, які викладають на огірки.22 лип. 2022 р.

Як замінити 9 оцет лимонною кислотою?

Якщо до консервації додаємо лимонну кислоту замість оцту, пропорції повинні бути гранично точними, інакше смак може бути зіпсований. Згідно з кулінарними правилами 10 мл 9% столового оцту – це приблизно 1 г лимонної кислоти.

Як замінити оцет?

У консервації оцет можна замінити лимонами та лимонною кислотою. Але важливо дотримуватися пропорцій: Щоб отримати оцтову есенцію 70%, потрібно одну столову ложку лимонної кислоти розвести в двох столових ложках води. Щоб отримати оцтову есенцію 9%, потрібно одну чайну ложку лимонної кислоти розвести в 14 ложках води.

Як розбавляти лимонну кислоту?

Застосовувати її просто: 1 г розбавляють у відрі води. Перед внесенням засобу грунт повинен бути вологим. Але застосування лимонної кислоти неприпустимо, коли кислотність ґрунту на хорошому рівні або вище за норму. Перевірити рівень кислотності можна самостійно.

Чим замінити оцет при консервації – що використовувати …
Ми розповімо, чи можна замінити оцет лимонною кислотою в консервації і який оцет краще використовувати. Який оцет додають в консервацію. …