Канапе, овочеві та м'ясні нарізки, сирні тарілки, брускетти, рулетики, міні-сендвічі, пиріжки, міні-шашлички, тарталетки, валовані, киш, салати, хлібні палички та крекери з соусами та паштетами. Салати та закуски ефектно подаються у фужерах чи чарках, у кошиках із тіста і навіть профітролях.23 січ. 2019 р.
ТОП-10 страв для фуршету
- Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний «бутербродик», що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна, можливо відправляти до рота повністю. …
- Тарталетки.
- Рулетики.
- Тістечка …
- Сендвічі, бейгли та бутерброди.
- Сир, фрукти та ягоди.
- Свіжі овочі …
- Десерти
Найпопулярніші частування фуршетного столу:
- канапе;
- пиріжки, круасани;
- шашлички;
- бутерброди;
- брускетта;
- тарталетки з начинкою;
- роли;
- нарізана випічка;
Варіанти меню для фуршету: барвиста різноманітність
- оселедець, лосось, сьомга, горбуша;
- копчена курка, буженина, салямі, шинка, варені ковбаси;
- різні види сиру;
- томати, огірки, перець та інші овочі;
- чорнослив, маслини;
- сирний крем;
- ікра;
- паштети.