Що подають на фуршет на весілля?

Канапе, овочеві та м'ясні нарізки, сирні тарілки, брускетти, рулетики, міні-сендвічі, пиріжки, міні-шашлички, тарталетки, валовані, киш, салати, хлібні палички та крекери з соусами та паштетами. Салати та закуски ефектно подаються у фужерах чи чарках, у кошиках із тіста і навіть профітролях.23 січ. 2019 р.

ТОП-10 страв для фуршету

  • Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний «бутербродик», що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна, можливо відправляти до рота повністю. …
  • Тарталетки.
  • Рулетики.
  • Тістечка …
  • Сендвічі, бейгли та бутерброди.
  • Сир, фрукти та ягоди.
  • Свіжі овочі …
  • Десерти

Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

Варіанти меню для фуршету: барвиста різноманітність

  • оселедець, лосось, сьомга, горбуша;
  • копчена курка, буженина, салямі, шинка, варені ковбаси;
  • різні види сиру;
  • томати, огірки, перець та інші овочі;
  • чорнослив, маслини;
  • сирний крем;
  • ікра;
  • паштети.