Що можна приготувати з ріпи?
Салати та Закуски з Ріпи
- Салат із сирої ріпи
- Салат з ріпою та ананасами
- Салат з ріпи, яблука та шинки
- Салат з білою ріпою та травами
- Салат з ріпою та беконом
- Салат з ріпою та кіноа
- Салат з ріпою та фісташками
- Салат з ріпою та яйцями
Кеш
Як їсти ріпу?
У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.
Як варити ріпу?
Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.
Страви з ріпи – 15 рецептів приготування швидко і …
вершкове масло – 35 г; молоко – 110 мл; сіль; петрушка – 27 р. Приготування: Очищений овоч нарізати. Повинно вийде з кожного шість частин. Помістити у воду. Відварити. Буде потрібно близько години. Злити воду, що залишилася. Помістити до овочу масло. Влити молоко. Посипати спеціями. Включити блендер і перемолоти.