Що приготувати із замороженої ріпи

Що можна приготувати з ріпи?

Салати та Закуски з Ріпи

  • Салат із сирої ріпи
  • Салат з ріпою та ананасами
  • Салат з ріпи, яблука та шинки
  • Салат з білою ріпою та травами
  • Салат з ріпою та беконом
  • Салат з ріпою та кіноа
  • Салат з ріпою та фісташками
  • Салат з ріпою та яйцями

Кеш

Як їсти ріпу?

У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.

Як варити ріпу?

Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.

Страви з ріпи – 15 рецептів приготування швидко і …
вершкове масло – 35 г; молоко – 110 мл; сіль; петрушка – 27 р. Приготування: Очищений овоч нарізати. Повинно вийде з кожного шість частин. Помістити у воду. Відварити. Буде потрібно близько години. Злити воду, що залишилася. Помістити до овочу масло. Влити молоко. Посипати спеціями. Включити блендер і перемолоти.