Що приготувати з із домашнього яблучного соку

Як зберігати яблучний сік на зиму?

Плоди треба помити, очистити від насіння, пропустити через соковижималку. Щоб напій не темнів, в нього додають лимонний сік (за бажанням). Отриману рідину з цукром потрібно поставити на вогонь, нагріти, поки не з'являться перші бульбашки. Залити її в стерилізовані банки, пляшки та закатати.

Скільки кип ятити яблучний сік на зиму?

Яблука відправити в соковижималку і перемолоти їх кілька разів. Отриманий сік процідити через марлю і влити в каструлю. Додати цукор за смаком. Довести сік до кипіння і кип'ятити 3 хвилини.

Як приготувати яблучний сік на зиму?

Яблучний сік

  1. Яблука помити, крупно нарізати і пропустити через соковижималку. …
  2. Процідити сік через сито, застелене щільною тканиною. …
  3. Додати цукор з розрахунку: 500 г на 3 л соку. …
  4. Гарячим розлити сік у стерилізовані банки і закрити кришками.
  5. Перевернути банки дном догори, укутати їх і залишити до повного охолодження.

Кеш

Яблочный сок на зиму – простые рецепты заготовок в …
Яблочный сок – очень популярный и любимый напиток. Его можно купить уже в готовом виде, но разве сравнится сок из пакета с домашним, …