Що приготувати з в’яленими томатами

Що можна зробити з в Яленими томатами?

В'ялені помідори додають у запіканки, тушковані страви, супи, соуси, гуляш, соуси для макаронів, печеню, сальсу. З ними можна приготувати пасту або намазку. Багато рецептів рекомендують повторно зволожувати в'ялені помідори перед приготуванням.

Де використовують в Ялені помідори?

В'ялені помідори – улюблені ласощі у багатьох. Їх можна використовувати як самостійну закуску або додавати до м'яса, риби, паст, в салати або бутерброди, і навіть в хліб.

Як зробити в Ялені томати?

Застеліть деко пергаментом та щільно розкладіть на ньому шматочки помідор. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте приправами та змастіть олією. Покладіть деко з томатами в духовку, розігріту до 60-100°C, на 5-8 годин. Стежте за станом в'ялених помідорів, за необхідності, регулюйте температуру (щоб не підгоріли).

Що приготувати з в’яленими помідорами — рецепти і поради
Омлет з в’яленими помідорами і зеленню в лаваші — рецепт . Для приготування візьміть інгредієнти: 1 лаваш; 4 курячих яйця; 4 в’ялених помідора; 1 пучок зелені; 1 ст. л. вершкового масла