Що робити, якщо масло не збивається

Якщо у вас немає овочечистки, підійде звичайна тертушка. Просто натріть охолоджене масло, а потім покладіть ці маленькі шматочки на тост. Тепер їх можна без проблем розмастити. Також натерте вершкове масло може підійти і для випічки, якщо в рецепті сказано, що вам знадобиться розм'якшений продукт.

Скільки часу збивати масло?

Збиваємо 15 хвилин. Відтак ще раз потрібно ввімкнути прилад на 15 хвилин. Якщо маса стала однорідною, масло готове. Після збивання його потрібно вибрати із маслоробки, промити водою, стиснути та зібрати у банки або скляну посудину для зберігання. КешСхожі

Як швидко збити домашнє масло?

Результат точно порадує: масло повністю натуральне, на відміну від магазинного. Основою масла є сметана. Беремо максимально жирну (в ідеалі сметану із села) і перекладаємо в невелику каструлю. Беремо міксер і починаємо її збивати на максимальній швидкості: 3-4 хвилини цілком достатньо.

Чому домашнє масло кришиться?

Якісне масло може мати жирність менш як 80%, а якщо воно кришиться після заморожування, це свідчить не про якість продукту, а про високий вміст вологи в ньому.

Способи збивання масла і яєць віночком або вилкою: чим …
1. Для початку потрібно взяти хороше, якісне масло і дати йому розм’якнути. Воно повинно дійти до стану, коли воно вже м’яке і на ньому легко …