Що роблять із гарбуза

Що готують з гарбуза?

З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.

Що робити з зеленим гарбузом?

Зберігання гарбуза Переберіть всі зібрані плоди. Ті, які зовсім зелені, пошкоджені – відразу переробляйте.

Як можна приготувати гарбуз?

Найпростіший спосіб зварити гарбуз – в каструлі на плиті. Шматочки гарбуза кладуть в киплячу підсолену воду, час готування – близько 20 хвилин. Важливо. Після приготування рідину треба відразу злити, інакше овоч розкисне.

Що приготувати з гарбуза: рецепти страв | Ранок
Що приготувати з патисонів (швидкі і смачні рецепти на кожен день і для свят) 20 рецептів червоної риби в духовці, які оцінить будь-яка господиня … Запечений …