Біла редька менш жорстка, а її гострий смак зазвичай пом'якшують сметаною, олією чи якимось маринадом. А ось зелена редька – найменш гостра, тому її можна спокійно запікати на гарнір та додавати у супи та салати.24 жовт. 2021 р.
Що готують з редьки?
З редиски готують намазки на канапки, її запікають, додають у салат, роблять пироги й супи.
Як їсти білу редьку?
Біла редька — універсальний коренеплід, який можна їсти сирим та готувати. Вона підходить для тушкування в соусах на основі олії або вершків. Її можна нарізати тонкими скибочками або натерти на тертці та подавати з хлібом, олією та сіллю або додати в салати.
Як зберігати білу редьку?
Зберігати такі коренеплоди в ящиках або поліетиленових пакетах із отворами в кімнатних умовах можна тиждень, у холодильнику – до 20 днів. Урожай зимової редьки збирають до настання приморозків. Саме її закладають на тривале зберігання, бо має високий ступінь лежкості.
Що приготувати з білої редьки
В останні десятиліття редька виявилася незаслужено забутої. Багато людей вважають цей коренеплід позбавленим смаку і непридатним для кулінарії. Абсолютно помилкова думка! Редька – джерело вуглеводів. жирів в ньому мінімальне, зате багато рідини, в якій розчинені корисні …