Зміст:
Маршмеллоу – це маленький і пухнастий ласощі, відомі своєю м'якістю і насолодою. Більшість людей люблять їсти маршмеллоу у своєму первозданному вигляді, але що станеться, якщо нагріти їх у мікрохвильовій печі? Цей експеримент викликає хвилю цікавості, і багато хто бажає дізнатися, як зміниться консистенція та смак цього солодкого частування під впливом мікрохвильової печі.
Якщо помістити маршмеллоу в мікрохвильову піч, то станеться щось неймовірне. При нагріванні маршмеллоу почнуть розширюватись та "дихати", що створить видовищний ефект. Вони можуть збільшуватися в розмірах настільки, що їх обсяг буде на кілька разів більший за вихідний.
Однак, разом із цим збільшенням може статися і щось ще. Запам'ятай, що маршмеллоу складається в основному з цукру та піску. При досягненні критичної температури їх структура може змінитися до невпізнання. В результаті робить смак, можна сказати, що відбувається перетворення маршмеллоу в інші ласощі, які деякі називають "печеним маршмеллоу".
Ефекти | Причини | Результати |
---|---|---|
Маршмеллоу стає розплавленим | Висока температура мікрохвильової печі | Маршмеллоу стає м'яким та липким |
Маршмеллоу збільшує свій обсяг | Через нагрівання молекули маршмеллоу збільшуються у розмірах | Маршмеллоу розтікається і стає пухнастішим |
Маршмеллоу може вибухнути | Якщо маршмеллоу нагрівається занадто довго, усередині нього накопичується пара | Маршмеллоу стає нерівномірно нагрітим і може вибухнути, розлетівшись по всій мікрохвильовій печі. |
Як розтопити маршмеллоу Якщо немає мікрохвильової печі?
anfeska, Галя, якщо немає мікрохвильової печі, можна розплавити Marschmallows також на водяній бані.
Чи можна розігрівати мастику в мікрохвильовій печі?
Не поспішайте викидати засохлу кондитерську мастику. Цукрову масу ще можна реанімувати та використовувати за призначенням. Для цього покладіть її в герметичний контейнер і помістіть у гарячу воду або розігрійте в мікрохвильовій печі..
Як правильно розкотити мастику?
Готова (добре вимішана, еластична) мастика розкочується чистою качалкою. Робочу поверхню бажано посипати цукровою пудрою чи крохмалем. Важливо, щоб вийшло рівне коло з рівномірними краями.
Де краще зберігати фігурки з мастики?
Звідси робимо простий висновок: правила зберігання такі ж, як інших харчових продуктів – в умовах холодильника, під харчовою плівкою, пакетом або пластиковим куполом для торта.. При зберіганні важливо обмежити доступ вологи до продукту, оскільки рідина може зашкодити форму мініатюрної скульптури.