Що з їжі потрібно на весілля?

Вага страв з розрахунку на 1 гостя (у грамах)
Холодні закуски500
Гарнір300
Гарячі страви400
Фрукти200

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.

Приклад меню для домашньої весілля:

  • Гарячі страви: шашлик курячий; стейки горбуші;
  • Салати: салат «Курочка ряба»; салат грецький";
  • Закуски: сальтисон; закуска з кабачків із сиром та часником; рулетики із шинки; брускетта з паштетом печінки.