Що зробити з груздями

З солоними грузді можна пекти пироги чи пиріжки, фарширувати помідори, робити ікру і багато іншого. Просто виберіть улюблену страву і насолоджуйтеся!11 лист. 2020 р.

Як вимочувати білі грузді?

У груздів молочний сік досить гіркий, і вимочування не менше 3 годин – це необхідність. В ідеалі грузді краще вимочувати добу, і час від часу міняти воду. Після того, як ви вимили і відмочити гриби, їх потрібно відварити. Закип'ятіть в каструлі воду, трохи її підсоліть, і всипте в окріп всі гриби.

Що можна зробити з грибів?

Грибні супи

  • Суп грибний класичний …
  • Суп-пюре з грибами та сиром …
  • Жульєн …
  • Грибні оладки …
  • Грибні котлетки …
  • Гриби у конвертиках …
  • Салат з куркою, маринованими грибами та горіхами …
  • Салат з маринованими грибами, куркою та селерою

Як правильно засолити грузді?

Розкладіть грузді по банках, пересипаючи пластинками часнику і хрону, перцем горошком, листям чорної смородини і лавра. Гриби укладайте досить щільно. Закрийте банки кришками, але не до кінця, помістіть на тарілки, щоб було куди стікати соку. Помістіть банки в холодне місце на 40 днів.

Як солити грузді в домашніх умовах – прості рецепти
Потроху додати їх до яєчної маси. Те ж зробити з молоком, що залишилося. Перемішати, щоб у тесті не було грудок. Перейти до заготівлі начинки. Солоні груди змити, підсушити, порізати.