З солоними грузді можна пекти пироги чи пиріжки, фарширувати помідори, робити ікру і багато іншого. Просто виберіть улюблену страву і насолоджуйтеся!11 лист. 2020 р.
Як вимочувати білі грузді?
У груздів молочний сік досить гіркий, і вимочування не менше 3 годин – це необхідність. В ідеалі грузді краще вимочувати добу, і час від часу міняти воду. Після того, як ви вимили і відмочити гриби, їх потрібно відварити. Закип'ятіть в каструлі воду, трохи її підсоліть, і всипте в окріп всі гриби.
Що можна зробити з грибів?
Грибні супи
- Суп грибний класичний …
- Суп-пюре з грибами та сиром …
- Жульєн …
- Грибні оладки …
- Грибні котлетки …
- Гриби у конвертиках …
- Салат з куркою, маринованими грибами та горіхами …
- Салат з маринованими грибами, куркою та селерою
Як правильно засолити грузді?
Розкладіть грузді по банках, пересипаючи пластинками часнику і хрону, перцем горошком, листям чорної смородини і лавра. Гриби укладайте досить щільно. Закрийте банки кришками, але не до кінця, помістіть на тарілки, щоб було куди стікати соку. Помістіть банки в холодне місце на 40 днів.
Як солити грузді в домашніх умовах – прості рецепти
Потроху додати їх до яєчної маси. Те ж зробити з молоком, що залишилося. Перемішати, щоб у тесті не було грудок. Перейти до заготівлі начинки. Солоні груди змити, підсушити, порізати.