Що можна зробити з моркви?
Що приготувати з моркви: яскраві страви від Євгена Клопотенка
- Китайський салат з морквою і редькою
- Варення з моркви з імбиром
- Морквяний бісквіт
- Морквяні котлети
- Салат з морквою і базиліком
- Морквяний крем-суп з імбиром і куркумою
Як посмажити моркву?
На розігріту сковороду викладаємо підготовлену моркву і рівномірно розподіляємо по всій поверхні сковороди. Смажимо морква, поки вона не стане м'якою і рум'яної (але не пригоріла), постійно помішуючи дерев'яною лопаткою (в середньому 7-10 хвилин). Наприкінці смаження солимо і перчимо за смаком.
Що можна зробити з моркви на зиму?
Моркву на зиму можна заморожувати, сушити, консервувати в натуральному вигляді, маринувати зі спеціями, готувати з неї салати та закуски. А ще можна здивувати близьких варенням та цукатами з цього яскравого овочу. Кеш
Страви з морквою – 515 рецептів з фото, калорійність, склад …
Рецепти солодких страв з моркви теж є. Це морквяний торт, морквяний пиріг, навіть для варення використовують моркву. Рецепти з моркви загальнодоступні і дуже корисні.