Що зробити з моркви, якщо її багато

Що можна зробити з моркви?

Що приготувати з моркви: яскраві страви від Євгена Клопотенка

  • Китайський салат з морквою і редькою
  • Варення з моркви з імбиром
  • Морквяний бісквіт
  • Морквяні котлети
  • Салат з морквою і базиліком
  • Морквяний крем-суп з імбиром і куркумою

Як посмажити моркву?

На розігріту сковороду викладаємо підготовлену моркву і рівномірно розподіляємо по всій поверхні сковороди. Смажимо морква, поки вона не стане м'якою і рум'яної (але не пригоріла), постійно помішуючи дерев'яною лопаткою (в середньому 7-10 хвилин). Наприкінці смаження солимо і перчимо за смаком.

Що можна зробити з моркви на зиму?

Моркву на зиму можна заморожувати, сушити, консервувати в натуральному вигляді, маринувати зі спеціями, готувати з неї салати та закуски. А ще можна здивувати близьких варенням та цукатами з цього яскравого овочу. Кеш

Страви з морквою – 515 рецептів з фото, калорійність, склад …
Рецепти солодких страв з моркви теж є. Це морквяний торт, морквяний пиріг, навіть для варення використовують моркву. Рецепти з моркви загальнодоступні і дуже корисні.