Щоб борщ був смачнішим

Краще всього заздалегідь запекти або відварити буряк на пару, а потім нарізати соломкою і додати в борщ. Перед тим як закинути нарізану соломкою буряк в каструлю, потрібно збризнути її лимонним соком. Секрет у тому, що кислота допомагає зберегти насичений і апетитний колір буряка.

Що робити щоб борщ був червоним?

Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.

Як не втратити колір борщу?

зберегти колір борщу оцтом або ж лимонним соком: ними під час пасирування збризкують буряк, а щоб вирівняти смак – варто додавати в борщ ложку цукру.

Що додати в борщ для смаку?

При цьому, все ж існують універсальні спеції, присутність яких є неодмінною умовою гарного смаку в кожному борщі.

  1. Часник Жоден борщ від цієї приправи невіддільний. …
  2. Перець У хід найчастіше йде подрібнений чорний перець. …
  3. Лаврушка …
  4. Паприка …
  5. Зелень …
  6. Коріандр …
  7. Селера …
  8. Цибуля

Кеш

Секретний інгредієнт, який зробить ваш борщ незабутньо …
Що додати в борщ, щоб він був смачнішим. Ягоди. Щоб нейтралізувати насолоду томатів, моркви та інших овочів у борщ можна додати кислі ягоди: калину, брусницю або журавлину. Перед тим, як …