Краще всього заздалегідь запекти або відварити буряк на пару, а потім нарізати соломкою і додати в борщ. Перед тим як закинути нарізану соломкою буряк в каструлю, потрібно збризнути її лимонним соком. Секрет у тому, що кислота допомагає зберегти насичений і апетитний колір буряка.
Що робити щоб борщ був червоним?
Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.
Як не втратити колір борщу?
зберегти колір борщу оцтом або ж лимонним соком: ними під час пасирування збризкують буряк, а щоб вирівняти смак – варто додавати в борщ ложку цукру.
Що додати в борщ для смаку?
При цьому, все ж існують універсальні спеції, присутність яких є неодмінною умовою гарного смаку в кожному борщі.
- Часник Жоден борщ від цієї приправи невіддільний. …
- Перець У хід найчастіше йде подрібнений чорний перець. …
- Лаврушка …
- Паприка …
- Зелень …
- Коріандр …
- Селера …
- Цибуля
Кеш
Секретний інгредієнт, який зробить ваш борщ незабутньо …
Що додати в борщ, щоб він був смачнішим. Ягоди. Щоб нейтралізувати насолоду томатів, моркви та інших овочів у борщ можна додати кислі ягоди: калину, брусницю або журавлину. Перед тим, як …