Шкідливі речовини у редиску

Кому не можна їсти редиску?

У деяких випадках можлива індивідуальна нестерпність до редиски. Під час загострення захворювань печінки, підшлункової залози, шлунково-кишкового тракту редиску краще не споживати.

Що містить редиска?

Він містить велику кількість корисних речовин, які необхідні організму людини, що є актуальним для профілактики весняного авітамінозу. Цей овоч містить цілий комплекс важливих для здоров'я людини речовин, серед яких можна відзначити калій, кальцій, магній, залізо, йод, фосфор, природну клітковину, фітонциди. Кеш

Що лікує редиска?

Редис підвищує імунітет, корисний за синуситів і бронхітів. Має бактерицидні і муколітичні (пом'якшують слизову) властивості, сприяє виведенню слизу. Редиска містить грубі волокна — клітковину, яка дає відчуття ситості, покращує стілець і лікує закрепи. Клітковина, яка є в редисці, виводить холестерин.

Користь та шкода редису – кому заборонено їсти | РБК Украина
Редис – один з перших овочів, що з’являється на ринку навесні. Він містить корисні речовини, які необхідні організму людини.