Шкідливість листя салату

Кому не можна їсти листя салату?

Протипоказаннями до вживання салату є загострення виразки шлунка та дванадцятипалої кишки. При гострому гастриті листя салату перед прийомом в їжу необхідно дрібно порізати. Не рекомендується їсти салат і при загостреннях різних хвороб кишечника, які супроводжуються проносами.

Що буде якщо їсти багато листя салату?

Його регулярне вживання покращує кровотворення, захищає від анемії, зміцнює імунітет; виводить шлаки, солі та токсини; нормалізує тиск, рівні цукру й холестерину; нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.

Як правильно їсти листя салату?

Листя салату не ріжуть також і у готовій страві. Такий продукт правильно їсти виделкою, без використання ножа. Виделку беруть у праву руку, тримаючи зубцями вниз. Наколюючи салат, злегка натискайте вказівним пальцем на ручку столового прибору і відправляйте до рота.

Салати з листям салату — кращі рецепти з міксу салатів.
Інгредієнти: 1. мікс салатів – 1 п. (180 г) 2. сир фета – 270 г 3. курка копчена – 100 г 4. СОУС: оливкова олія – 70 мл 5. гірчиця “Французька” – 1 ст.л. 6. соєвий соус – 1 ст.л. 7. …