Сире варення з аґрусу з апельсином

Як правильно приготувати варення з агрусу?

Просте варення з агрусу зварити дуже легко, на відміну від знаменитого царського варення. Не потрібно ніяких складних маніпуляцій з ягодами, окремої варіння сиропу і вишневого листя. Просто покладіть ягоди в таз, додайте цукор і поставте на вогонь. Через годину варення буде вже готове.

Яка користь від агрусу?

Плоди агрусу прискорюють обмін речовин, беруть участь в процесі росту м'язів. Дітям ягода дозволена з 7 місяців. Агрус корисний для нервової, серцево-судинної системи. Він зміцнює імунітет і уповільнює старіння організму.

Що роблять з агрусу?

З агрусу часто роблять джем, компот, варення. Агрус вирощують і продають в Україні.

Варення з агрусу з апельсином на зиму: 9 простих рецептів …
Варення з агрусу з апельсином на зиму: 9 простих рецептів приготування конфітюр. Джем з свіжого аґрусу з апельсином на зиму — заготовка, з якої під силу …