Скільки часу готуються мочені яблука

Як швидко заквасити яблука?

Якщо хочете, щоб вони заквасилися швидше, можна легенько проколоти фрукт по центру. Яблука накидаємо до верху банки, коли залишиться мало місця, можна навіть трохи їх утрамбувати. Додаємо сіль, цукор та заливаємо все холодною водою. Зверху накриваємо капроновою кришкою.

Як правильно мочити яблука?

  1. Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
  2. Введіть солод підготовлений маринад. …
  3. Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
  4. Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
  5. Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.

Скільки Квасяться яблука?

Яблука мають бути повністю в рідині і накриті листям. Накриваємо банку капроновою кришкою і залишаємо на один тиждень за кімнатної температури. Тепер яблука в банці відправляємо на місяць у холодне місце. Через зазначений час закуску можна смакувати. Кеш

⏰ як приготувати мочені яблука на зиму – рецепт і секрети, …
Для того, щоб приготувати мочені яблука, необхідно провести 1 годину на кухні. Для мочіння яблук знадобиться чекати один місяць.