Скільки часу стікає сир від сироватки

Як довго варити сир?

Скільки варити сир в каструлі? Сир, а точніше кефір (кисле молоко) варять всього 2-3 хвилини на слабкому вогні при температурі 70-80 градусів (не кип'ятять), після чого відразу охолоджують. Кеш

Як правильно відварити сир?

Приготування сиру Спочатку потрібно налити молоко в каструлю та довести до кипіння. Далі додати м'який сир і варити протягом трьох хвилин. Після цього м'який сир процідити через марлю, але не варто довго чекати. Як тільки сироватка перестає капати, треба готувати.

Що можна зробити щоб сир не був кислим?

Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.

Молочна сироватка — Вікіпедія
Моло́чна сиро́ватка — продукт переробки молока, який здобувають під час виробництва сирів, сиру кисломолочного, казеїну. Сироватка — плазма молока, яка переважно містить воду, лактозу, сироватковий білок та мінеральні солі.