Салямі (італ. salame – ковбаса) – сорт твердої в'яленої ковбаси з ферментованого та висушеного на повітрі м'яса, взятого від одного або різних видів тварин.
Рейтинг ковбаси «Брауншвейзька»
- "Міраторг" – 4,89 бала
- «Клінський» та «М'ясницький ряд» – 4,87 бала
- «Рублівський» – 4,82 бали
- "Сочинський м'ясокомбінат" – 4,79 бала
- «Астраханські делікатеси» та «Дмитрогорський продукт» – 4,76 бала
- "Мікоян" – 4,73 бала
- «СмакВілл» та «Реміт» – 4,72 бали
- "Останкіно" – 4,7 бала
Середня ціна за 1 кг сирокопченої ковбаси знаходиться в районі 1000 рублів – така ціна дозволяє нам забезпечити своїх клієнтів товарами дійсно преміальної якості, а також здійснювати доставку свіжих продуктів з виробництва.