Скільки м’яса виходить зі свині

Середня ціна 1 кілограма свинини коштує 3-4 долари. Після того як тушу оброблять, а м'ясо перероблять, з свині отримують близько 55% м'яса. При найгірших обставинах з туші тварини отримають лише 40% м'яса. Вийти, що при середній вазі свині 120 кг, буде отримано 70 кілограм м'яса.2 груд. 2020 р.

Який вихід м’яса у свині?

Свині відрізняються інтенсивним розвитком м'язової тканини і уповільненим відкладенням жиру. Після забою вихід м'яса – 58-67%, сала – 21-32%.

Як правильно виміряти вагу свині?

Достатньо виміряти обхват тулуба за лопатками та довжину тулуба. Знаючи дані вимірювань, можна з достатньою часткою вірогідності (4-11%) встановити, скільки важить свиня в середньому. Максимально точний результат отримаємо, якщо тварину виміряємо вранці не погодовану. Кеш

Яка м’ясна порода свиней?

М'ясо-сальні породи свиней Серед усіх груп породи свиней, саме м'ясо-сальна група є найбільшою та налічує породи: Велика біла, Українська степова біла, Українська степова ряба тощо.

Який відсоток виходу м’яса свиней? – Study.lviv.ua