Скільки потрібно салату на 15 чоловік?

Салати – 200-250 гр. на особу, 2-3 види салату з розрахунку 100-150 гр. кожного салату на гостя.6 лип. 2017 р.

Салати 100 грам на людину. При цьому видів салатів має бути як мінімум два; Гаряче – від 100 до 250 грам на людину.

Салатів має бути в сумі близько 150 г на особу. Після холодних закусок подаються гарячі страви: відбивні, котлети, печена риба, шашлики, стейки, жульєни, м'ясні рулети та інші делікатеси. Цю їжу готують із розрахунку 200 г на одного гостя. Крім їжі, на весіллі присутні алкогольні та безалкогольні напої.

Знаючи загальноприйняті норми, легко розрахувати святковий меню. Наприклад, на 20 осіб закуповують близько 27–30 кг продуктів. …

  1. холодні закуски – 350–400;
  2. салати – 200-250;
  3. гарячі закуски – 100;
  4. основні страви – 400;
  5. фрукти та десерт – по 150–200.