Поставити посудину на вогонь, довести до кипіння, помішуючи, на середньому вогні. Цукровим сиропом залити груші й залишити на 3-4 години. Потім нагріти до кипіння на слабкому вогні, прокип'ятити 5-7 хвилин, витримати 6-8 годин і знову варити кілька хвилин. Всього здійснити 3-4 варіння.9 жовт. 2020 р.
Скільки варити варення з груш?
Груші в сиропі поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Після закипання варити 5 хвилин. Потім зняти з вогню і поставити варення на 12 годин в холодильник. Повторіть варіння і охолодження ще 2 рази. Кеш
Як закривати варення з груш?
Спосіб приготування:
- Очищені і нарізані груші засипати цукром. …
- Простерилізувати банки і кришки.
- Перелити грушеве пюре в ємність для варіння. …
- Добре перемішати і довести до кипіння, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. …
- Гаряче варення перелити в стерилізовані банки і закатати.
Кеш
Як приготувати повидло з груш?
У 70 грамах води розводимо желатин і залишаємо його набухати. Через 20 хвилин ми збиваємо наші груші за допомогою погружного блендера, і в результаті чого маємо отримати таке пюре. Додаємо в грушеве пюре цукор, сік лимона і цедру, Варимо наше грушеве повидло протягом 10 хвилин на повільному вогні.
Рецепти грушевого варення, як приготувати варення з груш …
На 1 літр варення: 1. Груша – 1 кг. 2. Цукор – 1 кг. 3. Вода – 1-1, 5 склянки. 4. Лимонна кислота (на 1 кг варення) – 3 г. Груші перебрати, помити, очистити від шкірки і нарізати часточками. Викласти в миску, залити холодною водою і поставити на вогонь. Варити 15 хвилин після закипання. …