Скільки зберігається копчений кролик?

При температурі від -10 до -8 забезпечується зберігання до 4 місяців; При температурному режимі камери від -18 до -10 можна забезпечити свіжість копченою продукції до 8 місяців; Якщо зберігати в «морозилці» продукти при температурі від -24 до -18, їх можна містити до одного року.

Крім неприємного запаху, зіпсоване м'ясо може бути липким або слизьким на дотик. До того ж воно втрачає пружність, тому при натисканні на шматок, попередня форма повертатися не відразу.

Копчені ребра зберігаються в холодильнику близько двох тижнів. Якщо продукт знаходиться у вакуумній упаковці і не розкритий, його можна зберігати місяць. Заморожувати копчені свинячі реберця не варто: після розморожування вони втрачають смак і аромат.