Як їсти ріпу?
У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.
Що можна приготувати з ріпи?
Салати та Закуски з Ріпи
- Салат із сирої ріпи
- Салат з ріпою та ананасами
- Салат з ріпи, яблука та шинки
- Салат з білою ріпою та травами
- Салат з ріпою та беконом
- Салат з ріпою та кіноа
- Салат з ріпою та фісташками
- Салат з ріпою та яйцями
Як варити ріпу?
Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.
Страви з ріпи: користь і шкода, рецепти …
Ріпа — неймовірно корисний коренеплід, відомий ще з часів Русі. Використовували її господині по-різному: варили, смажили, готували варення і консервували, запікали у печі. Сьогодні дуже …