Суп з вермишеллю та капустою

Як правильно варити суп з вермішеллю?

У каструлю налити воду і довести до кипіння, покласти картоплю і варити до напівготовності (приблизно 15 хвилин). Додати в суп обсмажені овочі і гриби, варити ще 5 хвилин. Всипати в суп вермішель, покласти лавровий лист, посолити і поперчити. Варити 5-7 хвилин до готовності вермішелі, часто помішуючи. Кеш

Коли кидати вермішель в суп?

Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп. При цьому варто розрахувати час так, щоб цей інгредієнт потрапив у суп за 5 хвилин до його повного приготування.

Скільки треба вермішелі на суп?

Спочатку нам потрібно підготувати всі інгредієнти. Зокрема, нам потрібно 500 мл молока, 50 г вермішелі, одна столова ложка цукру, а також дрібка солі.

Суп с вермишелью, рецепты с фото на …
Куриный суп с вермишелью с удовольствием съедят и дети, и взрослые. Рецепт супа из куриного филе очень прост. куриное филе, картофель, морковь, лук репчатый, вермишель, зелень петрушки …