Сушені кабачки на зиму в сушарці

В електричній сушарці Пристрій необхідно прогріти до температури 50 °C. Решітки з нарізаними кабачками необхідно розмістити в кілька ярусів, а під час сушіння їх треба буде міняти місцями, щоб забезпечити рівномірне висихання. В середньому цей процес займе 7-10 годин.

Як зберігати сушені кабачки?

Сушені кабачки рецепт Зберігати їх слід в темному сухому місці, в торбинці тканевій або ж в герметичному пакеті або торбі. Для приготування вам знадобиться: Кабачки – будь-яка кількість

Як правильно сушити кабачки в сушарці?

В електричній сушарці Пристрій необхідно прогріти до температури 50 °C. Решітки з нарізаними кабачками необхідно розмістити в кілька ярусів, а під час сушіння їх треба буде міняти місцями, щоб забезпечити рівномірне висихання. В середньому цей процес займе 7-10 годин.

Де краще зберігати кабачки?

Зберігати кабачки в холодильнику можна в поліетиленовому або паперовому пакеті. У пакетах потрібно зробити отвори, щоб кабачки "дихали". Загорніть кабачки в таку упаковку і покладіть в ящик для овочів внизу холодильника. Також плоди можна загорнути в сітку-мішок для овочів.

Сушені кабачки рецепт, інгрідієнти, як готувати
Якщо кабачки маленькі, можна і цілими кругляшками нарізати. Поклала на піддони. Сушила десь 10 годин. Рецепт не викладала в каталог, поки сама не спробувала сушені кабачки в готуванні.