Як правильно сушити яблука в сушарці?
Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук. Кеш
Що можна сушити в сушарці для овочів?
Список продуктів, які можна дегідрувати в сушарці:
- фрукти: сливи, груші, персики, банани, яблука, виноград, апельсини, абрикоси, ківі, ананаси;
- овочі: помідори, кабачки, баклажани, буряк, цибулю, моркву, цвітну капусту, броколі, болгарський перець, гарбуз;
- бобові: стручкову квасолю, зелений горошок;
Скільки часу потрібно сушити фрукти в сушарці?
Помити, нарізати достиглі тверді фрукти, або поділити навпів, видаливши кісточку, виверніть шкірку. Сушимо приблизно 10-14 години при температурі 55 ° C. Кеш
Сушені яблука в сушарці | Сушеные яблоки в …
Як сушити яблука в сушарці? Як різати яблука та скільки часу сушити? На це дасть відповідь наше коротке відео про сушіння яблук в домашніх умовах. Как сушить яблоки в сушилке? Как нарезать яблоко и сколько …