Сушимо ранетки в духовці

Як правильно сушити яблука в духовці?

Як сушити яблука в духовці Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин.

Як висушити в духовці?

Сушіння в духовці – метод, яким господині користуються відносно недавно. Вишні, полуниці, лимони, банани чи персики сушать на мінімальній температурі, близько 70 градусів. Є духовки, які дуже сильно розжарюють духову шафу і не зневоднюють продукт, а банально обпалюють оболонку. Для сушіння важлива циркуляція повітря.

Як правильно сушити груші в духовці?

Цілі груші скласти в сито і промити проточною водою. Висушити природним способом на рушнику. Викласти на деко і відправити в духовку, розігріту до 60°C. Сушити 5-10 годин, іноді перевертаючи фрукти і залишивши дверцята духовки відкритими.

Ранетки сушёные в духовке – пошаговый рецепт с фото.
Ранетки сушёные в духовке – пошаговый рецепт с фото. #красный #заготовки #сушеные Заготовленные таким способом ранетки хранятся всю зиму.