Свиняча тушкованка в автоклаві приготування

Скільки часу потрібно варити тушонку в автоклаві?

Час автоклавування не повинен перевищувати 70 хв., а температура – 120 градусів. Кеш

Скільки часу варити свинячу тушонку?

Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 годин. Періодично потрібно перемішувати блюдо, щоб спеції рівномірно розподілилися, а сама тушонка приготувалася з усіх боків. В кінці розкласти м'ясо по банках і закатати. Кеш

Скільки часу тушити тушонку?

Але не треба його трамбувати, хай між шматочками буде простір. Після цього поставте банки на деко і відправте в Холодну духовку. Потім ввімкніть її на 250 градусів, а як тільки м'ясо закипить – зменшіть до 180-ти градусів. Готуйте тушонку 2,5 години.

Тушонка з Свинини в Автоклаві | Рецепт Приготування
Традиційний рецепт тушонки зі свинини вимагає наступних інгредієнтів: 1. свинина (м’якоть); 2. сало; 3. мелений перець чорний; 4. перець-горошок запашний; 5. сіль; 6. лавровий лист; 7. часник; 8. можна скористатися готовим набором спецій для м’яса. Консерви зі свинини в …