Свіжий сік з селери

Овоч корисний тим, кому потрібно підвищити гемоглобін, він зміцнює нервову систему, має антисептичні й гіпоалергенні властивості. Для профілактики захворювань і схуднення селеровий сік досить пити в кількості 100 мл на день, у чистому вигляді чи додавши інші інгредієнти.

Коли пити сік селери?

Нутриціологи наголошують на тому, що сік селери важливо вичавлювати одразу перед вживанням, оскільки найбільше корисних властивостей він має лише у свіжому вигляді. Пити сік треба приблизно за пів години до вживання їжі. Кеш

Як правильно вживати селеру?

Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.

Що можна зробити з стебла селери?

Що готують із стебла селери Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки. Сирі стебла селери смакують із морквою, яблуками, грушами, сиром. Стебла селери відмінно доповнять печеню, супи, пюре, м'ясні та рибні страви.

Сік з селери – як приготувати? Покроковий рецепт – Hurom
Сік з селери Ingredients: Стебла та листя селери досить волокнисті, тому їх варто нарізати на шматочки не більше 3 см.