Тархун напій шкода

Як приготувати напій з Тархуну?

У невелику каструльку налийте 200 мл води, додайте цукор і листя тархуну. Залиште трохи листя для сервірування. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Зніміть з вогню і перебийте блендером. Кеш

Як використовувати тархун в домашніх умовах?

Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса та яєць, для солодких пирогів і курячих супів. Тархун є одним із основних інгредієнтів грузинської страви чакапулі.

Як використовувати естрагон?

Серед спецій тархун вважається однією із найкращих, продається під назвою естрагон. Хоча він із роду полинових, від нього не відчувається ніякої гіркоти. Його додають для ароматизації оцту та гірчиці. Використовують при солінні огірків, томатів, баклажанів, грибів, патисонів.

Тархун (напій) — Вікіпедія
«Тарху́н» ( груз. ტარხუნა ) — солодкий безалкогольний газований напій зеленого кольору, що поширений в Україні та сусідніх країнах. Виготовляється з води, лимонної кислоти, цукру і екстракту естрагону .