Термін придатності капусти

Капуста білокачанна середньостиглих сортів (Слава, Ладозька) і пізньостиглих (Московська пізня) зберігається 2–4 міс. Kaпустa сортів Амагер, Подарунок, Надія, а також червонокачанна, сорти ДАКО зберігається 5–6 міс., сортів Зимівля, Харківська зимова, Білосніжка — 7–8.8 лют. 2017 р.

Як довго зберігати капусту?

ВАЖЛИВО ЗНАТИ ✔ В холодильнику качани капусти швидко в'януть, а загорнуті в поліетиленовий пакет — загнивають. Кращі умови для зберігання свіжої капусти — температура від -1 до +1°С, відносна вологість повітря — 90–98%. Більш висока температура сприятиме розвитку гнилей.

Скільки часу можна зберігати квашену капусту?

Якщо зберігати квашену капусту за температури від -1 до +4 градусів у щільно закритій ємності, вона залишатиметься придатною до вживання до 8 місяців. У тому разі, коли капуста зберігатиметься за температури до +10 градусів, її можна вживати лише упродовж 5-6 днів – більше вона не протримається.

Скільки капусти можна зібрати з 1 га?

Більше 100 т/га капусти збирає господарство на Житомирщині Фермерське господарство «Двірець» (Житомирська область) вирощує білоголову капусту на поливі та збирає понад 100 тонн урожаю з гектара, повідомляє журнал «Плантатор».

Скільки може зберігатись капуста в холодильнику – Kartaza.biz…