Де зберігати квашену капусту?
Найкраще для зберігання квашеної капусти підходить холодильник або погріб, температура в якому тримається на рівні від 0 до +5 градусів за Цельсієм. Якщо в приміщенні тепліше, вона може швидко прокиснути.
Скільки можна зберігати квашену капусту в холодильнику?
Якщо зберігати квашену капусту за температури від -1 до +4 градусів у щільно закритій ємності, вона залишатиметься придатною до вживання до 8 місяців. У тому разі, коли капуста зберігатиметься за температури до +10 градусів, її можна вживати лише упродовж 5-6 днів – більше вона не протримається.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Як зберігати квашену капусту в домашніх умовах: 3 …
Готову закуску поставте у холодне місце, щоб не перекисла. Підвал у приватному будинку – оптимальне місце зберігання заготовок за умови гарної вентиляції.Варіант 2: на заскленому балконі, лоджії. В домашніх умовах міської квартири можна тривалий час зберігати квашену закуску на …