В’ялені фрукти в сушарці

Що можна сушити в сушарці для фруктів?

Що стосується роботи сушарки для фруктів, то вона заснована на позбавленні харчових продуктів вологи і води, але при цьому залишаються вітаміни і мінерали. Це захищає їжу від гниття та псування. Зазвичай за допомогою цього пристрою можна сушити гриби, зелень і овочі, і навіть м'ясо, макарони або квіти!

Скільки часу потрібно сушити фрукти в сушарці?

Помити, нарізати достиглі тверді фрукти, або поділити навпів, видаливши кісточку, виверніть шкірку. Сушимо приблизно 10-14 години при температурі 55 ° C. Кеш

Що можна сушити в електро сушарці?

Заготовляти в сушарці можна більшість фруктів, овочів, трав, цитрусів та грибів. Неймовірно смачним у дегідратор виходить в'ялене м'ясо, риба і морепродукти. Будь-які плоди, незалежно від виду, потрібно ретельно вимити, видалити кісточки та серцевину, нарізати та викласти на решітку м'якоттю вниз. Кеш

В`ялені фрукти і ягоди в домашніх умовах: як в`ялити в …
Зміст Способи в`ялення в домашніх умовах Використання сушарки В духовці На сонце Користь високо вітамінізованих сухих фруктів взимку важко переоцінити. Їх включають в раціон, як самостійну страву, використовують для випічки, варять компоти і зігріваючі напої. Правильна сушка дозволяє зберегти вітаміни та мікроелементи.