В’ялити томати в домашніх умовах

Як зробити в Ялені помідори в домашніх умовах?

Застеліть деко пергаментом та щільно розкладіть на ньому шматочки помідор. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте приправами та змастіть олією. Покладіть деко з томатами в духовку, розігріту до 60-100°C, на 5-8 годин. Стежте за станом в'ялених помідорів, за необхідності, регулюйте температуру (щоб не підгоріли). Кеш

Скільки часу в Ялити помідори?

Щоб приготувати в'ялені помідори в сушарці, потрібно 8-12 годин і стерилізовані баночки. Беруть стільки томатів, скільки вважають за потрібне, але тільки з урахуванням обсягу електросушарки. У пристроях, що використовуються для дому, це 4-5 кг. Кеш

Що робити щоб помідори були солодкі?

Для «цукристості» помідорів рекомендують у період плодоношення підгодувати рослини розчином попелу. На 10 літрів води потрібно склянку попелу. Достатньо полити кожен кущ 0.5 л такого розчину. Щоб помідори не хворіли під час росту бадилля, досвідчені огородники пропонують оприскувати їх таким розчином.

В’ялені томати: рецепт приготування в домашніх умовах
В’ялені томати: інгредієнти для приготування. Помідори «сливка» – 2 кг. Сухий орегано – 50 г. Базилік – 150 г. Часник – 1 головка. Сіль, перець, цукор – за смаком.