Варення з аґрусу зі смородиною чорною

Скільки варити варення з чорної смородини?

Скільки варити варення із чорної смородини З чорної смородини виходить неймовірно смачне та ароматне варення. Час приготування може коливатися від 5 до 15 хвилин, залежно від вибраного вами рецепту. Кеш

Як правильно варити варення з чорної смородини?

Варення з чорної смородини і лимона Ягоду перебрати, помити, дати стекти зайвій воді. Покласти в каструлю з товстим дном, засипати цукром, безперервно помішувати. Щойно варення закипіло, додати сік лимона, варити 5-7 хвилин і розкласти по стерилізованих баночках. Закрутити, охолодити й покласти в холодильник.

Як правильно варити варення з смородини?

Смородинове варення "п'ятихвилинка"

  1. Ягоди добре промити та обсушити, скласти в каструлю.
  2. Додати цукор і перемішати. Дати постояти кілька годин.
  3. Довести до кипіння і варити на сильному вогні 5 хвилин.
  4. Розкласти у стерилізовані банки й закатати.

Кеш

Варення з чорної смородини та агрусу: 3 рецепта …
З чорною смородиною. Зварити таке варення з суміші чорної смородини і агрусу не складно. Основу цього десерту становить агрус. Його потрібно 300 грамів.