Скільки потрібно варити варення з персиків?
Персикове варення з лимонною кислотою Нарізати персики на шматочки й опустити у гарячий сироп (цукор з водою). Всі персики можуть не вміститися у сироп, однак вони потім пустять сік. Варення варити на середньому вогні 30 хвилин.
Як приготувати повидло з персиків?
Рецепт приготування густого варення з персиків:
- Персики та сливи порізати на дольки, засипати цукром і сухим желатином.
- Дати постояти кілька годин.
- Налити 0,5 склянки води, розмішати.
- Варити на повільному вогні хвилин 30-40.
- Розлити по банках. Зберігати в холодильнику.
Кеш
Що можна зробити з домашніх персиків?
Персик можна додавати в салати, запікати в духовці з сиром, готувати на мангалі, робити на його основі соуси до м'яса, варити варення, готувати тарти, пироги, пиріжки та навіть поєднувати з часником. Ловіть і ви сезон солодких персиків, приготуйте щось із моєї добірки страв.
Незвичайне варення з дині: як приготувати …