Варення з нектарину на зиму

Як зробити варення з нектаринів?

Розбийте кісточки нектаринів і вийміть з них ядра. Їх можна порізати, або залишити цілими. Поки ви займалися кісточками, нектарини вже пустили сік, і їх можна ставити на плиту. Після закипання, потрібно зменшити вогонь і варити варення близько 10 хвилин. Кеш

Як варити варення з персиків?

Рецепт приготування густого варення з персиків:

  1. Персики та сливи порізати на дольки, засипати цукром і сухим желатином.
  2. Дати постояти кілька годин.
  3. Налити 0,5 склянки води, розмішати.
  4. Варити на повільному вогні хвилин 30-40.
  5. Розлити по банках. Зберігати в холодильнику.

Яка користь від нектарина?

У них більше вітаміну C, калію, фосфору і вітаміну А, ніж в персиках. Цей фрукт корисний для нервової системи і судин. Речовини в складі нектарина покращують роботу суглобів, зміцнюють пам'ять, підвищують імунітет, корисні для перистальтики. Нектарини не можна їсти при панкреатиті, коліті і холециститі.

Варенье из нектарина – 7 рецептов на …
Для приготовления нектаринового варенья нужно брать спелые, но плотные плоды, которые сохранят форму во время приготовления, пропитаются сахарным сиропом и превратятся в ароматные и аппетитные …