Як зробити варення з нектаринів?
Розбийте кісточки нектаринів і вийміть з них ядра. Їх можна порізати, або залишити цілими. Поки ви займалися кісточками, нектарини вже пустили сік, і їх можна ставити на плиту. Після закипання, потрібно зменшити вогонь і варити варення близько 10 хвилин. Кеш
Як варити варення з персиків?
Рецепт приготування густого варення з персиків:
- Персики та сливи порізати на дольки, засипати цукром і сухим желатином.
- Дати постояти кілька годин.
- Налити 0,5 склянки води, розмішати.
- Варити на повільному вогні хвилин 30-40.
- Розлити по банках. Зберігати в холодильнику.
Яка користь від нектарина?
У них більше вітаміну C, калію, фосфору і вітаміну А, ніж в персиках. Цей фрукт корисний для нервової системи і судин. Речовини в складі нектарина покращують роботу суглобів, зміцнюють пам'ять, підвищують імунітет, корисні для перистальтики. Нектарини не можна їсти при панкреатиті, коліті і холециститі.
Варенье из нектарина – 7 рецептов на …
Для приготовления нектаринового варенья нужно брать спелые, но плотные плоды, которые сохранят форму во время приготовления, пропитаются сахарным сиропом и превратятся в ароматные и аппетитные …