Варення з яблук для пиріжків

4 кг чищених яблук (без серцевини, можна зі шкіркою), 3 кг цукру, 1 скл. води. Яблука порізати дольками, влити воду і варити від закипання 20 хв. Додати 1,5 кг цукру і варити ще 20 хв, можна змолоти блендером для більшої однорідності.21 вер. 2020 р.

Скільки часу вариться яблучне повидло?

Пюре поставити на маленький вогонь. Додати цукор, а також кардамон і корицю за смаком, а також м'якоть лимона. Варити 70-90 хвилин, періодично знімаючи піну. Розкласти готове повидло в стерилізовані банки і закатати кришками.

Як приготувати варення з яблук з оцтом?

В мене вийшло 9 літрів яблук. Висипаємо їх у велику каструлю, вливаємо пів літра води, 100 г оцету і 1 кг цукру. Ставимо на газ і варимо близько 1 години до м'якості яблук, потім пробиваємо масу блендером і закриваємо в стерильні банки. Всім смачного!

Як зробити джем з яблук?

4 дні тому Перекласти яблука в каструлю, додати воду й варити до м'якості під закритою кришкою (чим дрібніше нарізані яблука, тим швидше вони зваряться). Протерти їх крізь сито. Знову повернути в каструлю, додати цукор, шматочки апельсинів і цедру. Каструлю з джемом покласти на середній вогонь і варити 15-20 хвилин, помішуючи.

Пиріжки з яблуками, пять покрокових рецептів
22 гр. дріжджів; 10 гр. солі; 400 гр. масла; 1,6 кг борошна; 8 гр. кориці; 3200 гр. яблук; 200 гр. сметани; 2 гр. ванільного цукру. Покроковий рецепт класичних пиріжків з …