Яблучне варення часточками

Скільки потрібно цукру на яблучне варення?

Розкладіть готове яблучне варення (в гарячому вигляді) по стерилізованих банках і закатайте. Інгредієнти: яблука — 1 кг цукор — 1 кг

Як довго варити варення з яблук?

Варити яблука на середньому вогні, періодично знімаючи піну. Варити варення з яблук 10-15 хвилин. Гаряче варення розлити у банки і закрити прокип'яченими кришками. Особливих умов зберігання варення з яблук не вимагає.

Як приготувати варення з яблук з оцтом?

В мене вийшло 9 літрів яблук. Висипаємо їх у велику каструлю, вливаємо пів літра води, 100 г оцету і 1 кг цукру. Ставимо на газ і варимо близько 1 години до м'якості яблук, потім пробиваємо масу блендером і закриваємо в стерильні банки. Всім смачного!

Варення з яблук – 10 простих рецептів на зиму.
Маленькі круглі і на тонких довгих плодоніжках яблука «Ранетка» мають терпкий кисло-солодкий смак, що не всім подобається, але варення з цих яблук виходить чудове. Готуємо варення з цілих яблук та способом триразового варіння по 5-7 хвилин з перервами наполягання по 12 годин, що зробить …