Ягода агрусу є плодом

Аґрус (також аґрис, аґрест) (Ribes uva-crispa) — вид ягідних рослин родини аґрусових. Аґрус утворює кущі висотою до 1,5 м. Плоди (несправжня ягода) округлі або довгасті, забарвлені в білий, жовтий, рожевий, червоний або чорний колір, містять 6—12% цукрів, вітаміни А, В і С. В Україні аґрус розводять в усіх районах.

Як ще називають аґрус?

А́ґрус, агрес, агрест (Grossularia) — підрід ягідних рослин родини аґрусових, найвідоміший вид якого, аґрус звичайний (Ribes uvacrispa або Grossularia reclinata), — поширена садова рослина. Кеш

Як буде по українськи аґрус?

Питоме слово за "аґрус" є "веприна (та його варіант: оприна).

Яка користь від агрусу?

Дітям ягода дозволена з 7 місяців. Агрус корисний для нервової, серцево-судинної системи. Він зміцнює імунітет і уповільнює старіння організму. Агрус вкрай корисний для жінок, особливо під час вагітності, годування грудьми і клімаксу. Кеш

Агрус, агро-сад – все про сад
Ягоди його смачні і корисні. В них, в залежності від сорту, міститься від 5 до 15 % цукрів і 1-2 % корисних органічних кислот. … Ягоди агрусу богаті солями фосфору, заліза, кальція. … Взаєте хто є …