Скільки готується курка на грилі?
Випікаємо за 180-200 градусів щонайменше годину. Дивіться на вагу самої курки: якщо вона велика, то краще просмажити її додатковий час, наприклад, годину і двадцять хвилин. Приготуємо часниковий соус для подачі до столу курки гриль.
Скільки часу потрібно запікати куряче філе?
Відправити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати філе приблизно 25 хвилин. Дістати готову страву з духовки і розрізати на порційні шматочки для подачі.
Як замаринувати курку для мангала?
Приготувати маринад: змішати соєвий соус, зелень і цибулю, потім видавити лимонний сік і додати червоний перець. Перемішати, замаринувати курку на півгодини, потім нанизати на шампур і смажити до готовності. За бажанням можна додатково посипати червоним перцем.
Снідаємо, як американці: курка з вафлями від Мілдред Пірс
Приготуйте справжню американську страву на сніданок за цим покроковим рецептом, як у серіалі "Мілдред Пірс". Ви пам’ятаєте мінісеріал …