Як доглядати за чавунною каструлею?
Промити виріб проточною гарячою водою, а потім витерти насухо або прогріти до повного видалення вологи. Нагрійте посуд на плиті до температури понад 100 ° C і нанесіть на внутрішню поверхню тонкий шар рослинного масла і дайте охолонути. Чавунний посуд готовий до використання. Кеш
Як правильно підготувати чавунну сковорідку?
Після покупки недостатньо просто вимити чавунну сковорідку або каструлю і поставити її на плиту. Перед найпершим застосуванням такий посуд потрібно обов'язково прожарити близько 20 хвилин на плиті за температури, яка вища за 100° С з рослинною олією, налитою шаром у 5 мм або з великою кількістю кухонної солі.
Як відчистити стару чавунну сковорідку?
Чавунну сковорідку можна почистити за допомогою солі та оцту. Змішайте обидва інгредієнти до утворення кашки, візьміть губку з жорсткою поверхнею та почистіть нею посудину. Потім змийте теплою водою. Вуаля – сковорідка знову як нова!
як доглядати за чавунним посудом: 11 кроків
як доглядати за чавунним посудом. Професійні кухарі дуже люблять чавунний посуд за її рівномірне нагрівання і антипригарне покриття.